Sa Here Dashuron Njeriu Ne Jete!
Engjujt Shqiptare Forum :: .·**·.¸(¯`·.¸ ¸*-Tema në Lidhje me Jetën në Përgjithësi-* ¸ ¸.·´¯)¸.·**·. :: Romance dhe Dashuri
Faqja 1 e 1 • Share •
Sa Here Dashuron Njeriu Ne Jete!
sipas jush sa here mund te dashuroje nje njeri gjate jetes se tij...........

Shume e dine Kush jam... Pak e dine Si jam.
anarkia morale: këtu qeni s'njeh të zotin; këtu karakteret lopësohen, qullosen dhe ndërrojnë forma dita ditën si në kaleidoskop. Këtu ambiciet janë pa fre e pa kufi. Këtu i padituri i di të gjitha dhe i pazoti është i zoti për të gjitha. - Fan Noli

anarkia morale: këtu qeni s'njeh të zotin; këtu karakteret lopësohen, qullosen dhe ndërrojnë forma dita ditën si në kaleidoskop. Këtu ambiciet janë pa fre e pa kufi. Këtu i padituri i di të gjitha dhe i pazoti është i zoti për të gjitha. - Fan Noli

Re: Sa Here Dashuron Njeriu Ne Jete!
Dashuria nuk ka formule, apo eshte diçka sikur 1+1=3, pra njeriu mendoj se mundet te dashuroj me teper se njehere por nje here me shume e nje here me pak, por megjithate mendoj se egziston nje dashuri e vertete pra dashuron dike me shume se te gjithe.

Elvira-- n'Progres

Gjinia: 
Postime: 78
Hobi: Gjdo gje e mire
Vendndodhja: Schweiz.
Anetaresuar: 27/06/2010
1 her ne Jet

Elda- n'Progres

Gjinia: 
Postime: 57
Hobi: me lexuar perrallat haahaha
Anetaresuar: 25/06/2010
Elvira- shkruajti:Dashuria nuk ka formule, apo eshte diçka sikur 1+1=3, pra njeriu mendoj se mundet te dashuroj me teper se njehere por nje here me shume e nje here me pak, por megjithate mendoj se egziston nje dashuri e vertete pra dashuron dike me shume se te gjithe.
jam shum dakort me shkrimin e mesiperm,njeriu esht ne gjendje te dashuroj me teper se nje here

Elda- n'Progres

Gjinia: 
1 her kur Dashuron nga thellesia e Zemres dhe me Ndjenja te plota
kjo esht realiteti se 1 her kur per at person ke Ndjenja te plota sado mundohesh me mendje ta largosh por me Zemer nuk mundesh sepse mbetet ne thellesin e Zemres
kjo esht realiteti se 1 her kur per at person ke Ndjenja te plota sado mundohesh me mendje ta largosh por me Zemer nuk mundesh sepse mbetet ne thellesin e Zemres

Elda- n'Progres

Gjinia: 
. Sa Here Ne Jete Mund Te Dashuroje Nje Person . . ?!
. Sa Here Ne Jete Mund Te Dashuroje Nje Person . . ?!

★ ✿⊱╮ ★ ★ ✿⊱╮ ★Ne jete mos i beso askujt .. sepse dhe trendafili i bardhe .. hijen e ka te zeze★ ✿⊱╮ ★ ★ ✿⊱╮ ★
Nuk kam frik nga armiku qe me sulmon, kam frik nga armiku qe me perqafon!!

Njera Si Asnjera- WebMaster

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 30189
Hobi: Te realizoj enderrat e mija
Vendndodhja: Ne Gjakun e zemres te Mamit
Anetaresuar: 30/01/2012
NJE HERE
te tjerat i ka dashnore ose dashnor????
.
te tjerat i ka dashnore ose dashnor????
.
Tironci- Administrator

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 14403
Hobi: te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja: New York U.S.A
Anetaresuar: 12/10/2011
Ne jete njeriu mund te dashuroje me shume se nje here.Dashurite jane si orgazmat(me falni),jo ne numer por ne ndjesi,ato kurre nuk jane identike por . . . . .

i panjohur- WebMaster

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 18616
Vendndodhja: ne krahet e saj
Anetaresuar: 21/02/2012
". Sa Here Ne Jete Mund Te Dashuroje Nje Person . . ?!"
me
"Sa Here Dashuron Njeriu Ne Jete, !!!!!!!!!!!!!!"
TEMAT U BASHKUN
me
"Sa Here Dashuron Njeriu Ne Jete, !!!!!!!!!!!!!!"
TEMAT U BASHKUN

*Gabojme gjithmone . Gabojme nga inati . Gabojme per te mesuar . Mesojme qe te mos perserisim kurre disa gabi me!!!
*E αdmiroj zemren time,shume here eshte plαgosur ngα dαshuria dhe miqesiα,por prαpe kα forcen te rrαhe fort!!!
*Ajo qe te tjert menojne per ty, nuk te perket!!!
*Mos krahaso jeten tane me te tjerve, sepse nuk e ke iden se si asht udhetimi tyne!!!
*Buzeqesh, sepse nuk i ke te tana hallet e botes mbi veten tane!!!

Shkodrania- Administrator

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 36452
Hobi: shkrimi
Vendndodhja: ne hapat e jetes
Anetaresuar: 21/05/2011
jo njehere po shume here.....dashuria eshte zevendsim ....mos genjeni veten asnje......se te gjithe ne shkoll jeni dashuruar e sot ndoshta jeni me dike tjeter apo mos me thuani se jeni duke e genjyer edhe ate apo ato.......njeriu rrezohet me qindra here nga dashuria e ngritet e fillon e fillon perseri........ndodhe qe kur po zhgenjehemi po themi ....u dashurova gabim kurse tani shume mire qe gjeta nje dashuri te vertet....

komando- V.I.P Forumi

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 728
Hobi: sporti
Vendndodhja: kosove
Anetaresuar: 27/07/2011

i panjohur- WebMaster

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 18616
Vendndodhja: ne krahet e saj
Anetaresuar: 21/02/2012
une nje here e di,por tashi cpo ndoth mund dhe ti vendosim disa zero 1-shit 

Sado Krize Te Jete Ne Xhungel Luani Sdo Arrije Kurr Te Haj Bar

varet nga disa faktore

MENYRA ME E MIRE PER TE MOS U ZHGENJYER ESHTE TE MOS PRESESH ASGJE NGA ASKUSH
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AjzIKGA133s#!

Maksi- WebMaster

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 21272
Vendndodhja: ne rrugen time qe vete e vijezova...
Anetaresuar: 24/01/2010
sa her qe tdoje

NoRaa- Princeshe Forumi

Gjinia: 
Shteti: 
Postime: 2133
Vendndodhja: Aty ku me do qejfi
Anetaresuar: 12/04/2012
Engjujt Shqiptare Forum :: .·**·.¸(¯`·.¸ ¸*-Tema në Lidhje me Jetën në Përgjithësi-* ¸ ¸.·´¯)¸.·**·. :: Romance dhe Dashuri
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi

nga 

sa here i vdes nje dashuri e vjeter
Vetëm me këto tri këshilla praktike, do t’ju tregojmë se si partneri juaj kurrë më nuk do t’ju thotë: “E dashur, je bërë e mërzitshme!”1.Harrojini konfliktet e vjetraMe rastin e debateve të zakonshme përmbahuni nga krahasimi i situatave aktuale me ato të kaluara dhe mos bëni gara me partnerin duke i …
Femrat gjithmonë u janë dorëzuar meshkujve të lige. Fatkeqësisht, realiteti është shumë më e vrazhdët. Po ju paraqesim pesë tipa thyerje zemrash, të cilëve do të duhej t’u shmangeni, nëse nuk dëshironi t’ju thyhet zemra.Gruarët Po e vërejtët që djaloshi juaj i ri vazhdimisht “i mat” me sy femrat që …
Tema Shoqerore
Big Brother Albania
Letersia Shqiptare
» Kalendarët e shqiptarëve, ja kuptimi i datave, muajve dhe festave që nga lashtësia
» SHBA dhe Londër ultimatum Enver Hoxhës për votimet e 2 Dhjetorit ’45: Lejo zgjedhje të lira
» Mirëmengjesi /Mirëdita /Mirmbrema/Ditën e mirë/ Natën e mirë!
» Festat kryesore sipas kalendarëve të lashtë iliro-epirot, maqedon dhe romak
» Une Them Nje Fjale, Ti Formo Nje Fjali
» Perse lidhjet perfundojne shumica ne sharje dhe ofendime!!!
» Mesazhi ne celular tregon kush jeni?
» Dr. Shefqeti: Deri në vdekje ushtar i Kosovës
» Cfare ju ka bere me shume pershtypje sot..?
» Çudia me shtëpinë që “kërcen”! (foto)
» Vetem nje mesazh...
» Mendim Momenti...!
» Skandal me videon e nxënëses që zhvishet në mes të klasës para mësuesit në orë të mësimit! +18
» Të vdesësh duke ngrën, historia e trishtë e “405 kilogramshit”
» Kurre......
» Ajo qe me pelqen tek ti....
» Sot ndihem...
» Nje fjale,koment,thenie ne gjuhe te huaj....
» Me cilin anetar-e do kini deshir te keni nje aventur
» Paris Hilton bën foto me flamurin shqiptarë, “ Më pëlqejnë shqiptarët!”
» Shprehni ndjenjat e momentit me ikona...
» Raporti: Rriten rastet e dhunës në Shqipëri
» Maqedoni, dëmtohet Shtëpia e Alfabetit në Manastir
» Çfarë i uroni personit te mësipërm?
» C'mendim ke per anetarin/en siper teje?
» Te pres...............
» Vetem nje fjale dashurie....
» A ndjeheni i/e dashuruar !
» Nese i/e dashura juaj ju kerkon qe ta harroni...